Sessioner och priser ➤

Tillbaka

 • Hur bokar jag en session?
  För att boka en session behöver du först bli matchad med någon av våra terapeuter. När du väl är matchad skriver du bara till din terapeut direkt i er privata chatt och kommer överens om dag och tid.

 • Hur vet jag hur många sessioner jag har?
  Om du inte hittar den informationen i det material du bör ha fått från din arbetsgivare kan du alltid fråga vår matchningsagent Nicci direkt i appen, så kan hon kolla upp det åt dig.

 • Hur/när får jag nya sessioner?
  Vanligtvis har du tillgång till ett visst antal sessioner per år och när just ert avtal förnyas kan du också fråga Nicci om direkt i chatten. Du kan eventuellt få nya sessioner redan innan ert avtal förnyas, men det varierar från arbetsgivare till arbetsgivare. Fråga antingen din HR om fler sessioner eller skriv till Nicci om det känns mer bekvämt.

 • Kan jag fortsätta prata med min terapeut efter de förbetalda sessionerna är slut?
  Ja, det kan du göra men då får du antingen kontakta vår matchningsagent Nicci eller din HR, för att se om du kan få fler kostnadsfria sessioner alternativt bekosta samtalen själv. Ett samtal på 45 minuter kostar 495 SEK och du kan enkelt lägga in ditt betalkort som betalningsmetod i appen.

 • Tar ni frikort? Vad kostar en session? Varför kostar det?
  Nej, vi är inte kopplade till vården och tar därför inte frikort. Ett samtal på 45 minuter kostar 495 SEK, om du inte har tillgång till fria samtal via din arbetsgivare.

 • Hur går det till när det är dags för min session? Vad behöver jag göra?
  När det är dags för din session går du in i chatten med din terapeut och väntar på att terapeuten bjuder in dig till ert samtal eller startar sessionen om ni valt att hålla den via chatten.

 • Behöver jag förbereda någonting innan min session med terapeuten?
  Nej, ingenting, om du inte vill förbereda dig såklart. Ett sätt att förbereda sig på kan vara att skriva ner några punkter innan samtalet, så att du kommer ihåg vad det är du vill prata med terapeuten om. Men, det finns inga krav på dig innan, under eller efter sessionen.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.