BlueCall-appen och innehållet

Tillbaka

 • Vad menas med artiklar, aktiviteter och träningar?
  Artiklar i appen är kortare texter som sammanfattar ett område inom mental hälsa och är till för att du ska kunna lära dig mer om dig själv och ditt psykiska välmående.
  Aktiviteter är övningar som tar allt mellan 5-10 minuter att genomföra och som på olika vis främjar en god mental hälsa.
  Träningar är mer omfattande än artiklar och aktiviteter och kan ses som kortare kurser inom olika ämnen, så som stress, psykologisk motståndskraft och återhämtning.

  Alla våra digitala verktyg är vetenskapligt granskade och finns för att du ska kunna arbeta förebyggande med din mentala hälsa, utöver de stöttande samtalen med våra terapeuter.

 • Hur använder jag min dagliga check-in?
  Din dagliga check-in kan användas som ett hjälpmedel för dig att följa ditt mentala mående över tid. Du kan även använda din dagliga check-in som en dagbok, eftersom du kan anteckna i samband med med registreringen. Endast du kan se din dagliga check-in och läsa dina anteckningar.

 • Kan jag spara påbörjade aktiviteter eller träningar så att jag hittar tillbaka till dom senare?
  I dagsläget kan du favoritmarkera de aktiviteter du tycker om eller vill hitta tillbaka till. Detta gör du genom att klicka på hjärtat uppe i vänstra hörnet.

 • Hur antecknar jag i appen?
  Du kan anteckna i appen i samband med din dagliga check-in. Du kan även gå in och ändra dina anteckningar genom att klicka på ”All historik” i menyraden och gå in på den specifika dagen du gjorde en anteckning.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.