Tekniska problem

Tillbaka

 • Ibland kan inte min terapeut höra mig i några sekunder, under tiden vi har vårt samtal, men jag kan fortfarande höra terapeuten. Vad beror detta på och hur löser jag det?
  Vi är ledsna att det strular ibland men vi har ett tips! Se över dina skrämlås-inställningar. Oftast beror det här problemet på att din telefon går i viloläge, det vill säga att skärmlåsfunktionen aktiveras. Om du innan samtalet stänger av skärmlås i dina inställningar i telefonen, så bör du inte ha det här problemet igen. Men, om det fortsätter att strula, vänligen kontakta oss eller Nicci så ska vi hjälpa dig!

 • Jag får inga notifikationer, hur gör jag?
  Allt som oftast beror det på dina notifikationsinställningar i telefonen. Så, gå till ”inställningar” och klicka sedan på ”notiser”. Se till att du har godkänt notiser från BlueCall. Om du har godkänt notiser men du fortfarande inte får några från oss, se över om det finns en uppdaterad version av appen genom att söka på BlueCall i Google Play eller App Store. Om det finns en uppdaterad version kommer det att stå ”uppdatera” där det vanligtvis står ”ladda ner” eller ”öppna”. Om du kollat allt detta och det ändå inte fungerar, skriv till oss så ska vi hjälpa dig vidare.

 • Jag har tekniska problem, vad ska jag göra?
  Vänligen kontakta vår support direkt via hemsidan (längst ner i högra hörnet) eller genom att skriva till Nicci i appen. Förklara så detaljerat så möjligt så att vi kan hjälpa dig snabbt och smidigt.

 • Jag blev utloggad från appen, hur kommer jag in igen?
  Du loggar in igen genom att klicka på ”Logga in” under knappen som säger ”Skapa nytt konto”. Följ sedan följande steg i appen:
  1. Skriv in den mailadress som du angav vid registreringen av ditt konto.
  2. Ange din lösenkod (4 siffror).
  3. Skriv in verifikationskoden som skickats till den mail du angav – klar!

 • Jag blev utloggad från appen och har följt stegen i ovanstående beskrivning men det fungerar inte, vad gör jag?
  Kontakta oss direkt via hemsidan, du hittar chatten längst ner i högra hörnet. Ju mer information du kan ge oss om vad det är som inte fungerar, desto bättre och snabbare kan vi hjälpa dig.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.