Stärk ditt mentala välbefinnande tillsammans med oss

Den digitala verktygslådan för allt du vill förbättra i din vardag. BlueCall hjälper dig att hantera allt från stress, oro och ångest till att bygga upp din självkänsla, öka motivationen, förbättra relationer och hitta balans i livspusslet.

Du förtjänar att må bra – vi kan hjälpa dig

Få personlig vägledning

Bli matchad med en terapeut som du sedan kan ringa eller chatta med återkommande med – helt anonymt.

Träna upp din mentala styrka

Stärk din psykologiska motståndskraft och lär dig hantera stressen i livet med träningar på veckobasis.

Lär dig mer om psykisk hälsa

Öka din medvetenhet om mental hälsa genom att läsa korta artiklar och få tips på aktiviteter för att hitta balansen i din vardag.

Personligt och anonymt

Vår matchningsagent guidar dig rätt och matchar dig med en terapeut utefter dina preferenser, önskningar och mål.
BlueCall erbjuder en stor variation av terapeuter som specialiserar sig inom olika områden. Du är alltid anonym och kommunikationen är smidig och säker. Du kan prata om privata ämnen till arbetsrelaterade, förebyggande till akuta, inget ämne är för stort.

Olika samtalsämnen

Sömn

Få tillbaka eller skapa nya sömnrutiner och få mer energi.

Relationer

Förbättra dina relationer för ökad livsglädje.

Självkänsla

Skapa ett större egenvärde för att må bättre i dig själv.

Stress

Lär dig hantera stress och återhämtning i vardagen.

Motivation

Hitta tillbaka till motivationen och prestera bättre.

Självförtroende

Skapa ökat självförtroende för återfå tron på dig själv.

Hur du vill och när du vill

På helgpromenaden eller efter jobbet? Vårt stöd finns alltid tillgängligt alla dagar i veckan mellan 07-23 och garanterar en tid inom 24 timmar. Du kan ringa eller chatta med oss och för din trygghet behåller du samma terapeut när du kommer tillbaka.

Lyckas med dina mål

Alla har olika förutsättningar och behov när det kommer till psykiskt välbefinnande. Vi hjälper dig att uppnå dina specifika mål, i din egen takt. Du kan registrera och följa mönster i ditt mående. De dagar du känner dig låg, prata med en av våra terapeuter för få dig må bättre.

Motiverande samtal

Genom aktivt lyssnande får du utrymme att själv reflektera över din egen situation och hitta fram till egna svar för att uppnå motivation till positiv förändring. Motiverande samtal är en evidensbaserad samtalsmetod där grundtanken är att återfå tron på din egen förmåga.

Jag fick stort förtroende för Susanne och samtalet hjälpte mig mycket i att identifiera problemet och reda ut känslor och tankar.

Anonym användare

Klok kvinna med liknande erfarenheter som mig och som kunde råda efter många års utövande.

Anonym användare

Bra frågor och bra tips. Närvarande, empatisk och samtidigt lösningsorienterad.

Anonym användare

Fri tillgång till BlueCalls digitala verktyg från din arbetsgivare

Du som erbjuds BlueCall av din arbetsgivare eller ditt försäkringsbolag har fått en länk / QR kod att ladda ner appen igenom och kan ringa eller chatta kostnadsfritt med professionella samtalsterapeuter i vår app. Läs mer om hur det fungerar här.

Om du har BlueCall via dina arbetsgivare finns informationen på ert intranät, eller har skickats ut via email eller slack av er HR-avdelning. Du som har BlueCall via ditt försäkringsbolag hittar informationen om hur du laddar ner appen på ”mina sidor”.

Vet du inte vart du ska leta? Skriv till oss på supportchatten så guidar vi dig rätt!


Vår vision är att hjälpa miljontals människor världen över till ett bättre välmående

BlueCall förbättrar psykiska hälsan på arbetsplatsen genom att hjälpa medarbetare och ledare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet. På BlueCall kan du få hjälp med de flesta situationer. Många önskar få hjälp med att hantera exempelvis stress, relationsproblem eller sviktande självkänsla.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.