Avanzera och BlueCall i nytt partnerskap för att öka hållbarheten hos medarbetarna

Bemanningsföretaget Avanzera stärker nu sitt hälsoarbete genom att implementera BlueCalls koncept för att skapa hållbara medarbetare. Avanzera är en arbetsgivare med medarbetare i alla åldrar. Medarbetarna får nu tillgång till samtal med professionella samtalsterapeuter via appen BlueCall. Med BlueCalls terapeuter kan medarbetarna prata om stort och smått, få stöd i livets alla skeden; livspusslet, sömn, stress, relation, självkänsla, motivation, prestation, oro, självförtroende och krisstöd.

“Hållbarhet är en viktig och prioriterad fråga hos oss på Avanzera. Genom att arbeta nära våra konsulter har vi stor insikt i hur deras vardag ser ut. Många människor i dagens samhälle upplever att det är tufft att prestera på topp när det blir för mycket i både privatlivet och arbetslivet. Här vill vi som arbetsgivare säkerställa att vi kan stötta dem på bästa sätt”.
Säger Pernilla Molin, HR chef och medgrundare på Avanzera.

Tillsammans kommer bolagen utföra effektmätningar för att få insikt i förflyttningen i välmående, både hos medarbetare och organisation. Den gemensamma målsättningen är att öka välmåendet och säkerställa att medarbetarna rustas inför livets utmaningar.

“Vi tycker det är väldigt positivt att kunna erbjuda samtal med BlueCalls terapeuter som komplement till företagshälsovården. Genom att tjänsten är anonym och lätt att använda kan vi få flera medarbetare att vilja och våga nyttja den.”
Fortsätter Pernilla Molin.

“Vi vill uppmuntra alla att se fördelarna i att få vägledning och pepp i vardagen. Ofta är det enklare att klara av livet när man får lite stöttning på vägen. Många är vana att använda mobilen som ett dagligt verktyg, varför det blir naturligt för dem att även prata med en terapeut via mobilen”. Avslutar Caroline Rödén, VD på BlueCall.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.