Medarbetarnas välmående i fokus hos Recommended by

Recommended by startades med visionen om att vara ett konsultbolag som sätter människan i fokus och drivs av viljan att utmana och förändra den traditionella synen på organisation och HR. Samarbetet mellan BlueCall och Recommended by är ett av deras många initiativ för att följa sin vision och prioritera medarbetarnas välmående. Karin Pihl, HR konsult på Recommended by, berättar här varför detta är viktigt för dem.

Vad har ni för mål när det kommer till era medarbetares psykiska hälsa och mentala välbefinnande?

Vårt mål är helt enkelt att alla på Recommended by ska må bra och vara friska!

Varför är det viktigt för er som företag att fokusera på detta?

Vi fokuserar på hållbar utveckling när det kommer till alla aspekter, och vår mentala hälsa är en viktig del av det. Det är många som har jobbat på företag där man förväntas leverera varje dag, oavsett vad. Men alla vet att det är omöjligt. Vi har alla bra och dåliga dagar, och ibland har vi tuffa perioder i livet. Det är viktigt för oss att visa våra medarbetare att det är normalt och att det är okej. 

Varför BlueCall?

Vi vill säkerställa att våra medarbetare har möjlighet att ta hand om kropp och hälsa. BlueCall erbjuder en app som är enkel att använda, den är tillgänglig och okomplicerad. 

Varför är det viktigt för konsultföretag att prata om mental hälsa?

Som konsulter vill vi alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Detta kan ibland vara utmanande eftersom vi måste anpassa oss till kundernas behov och deadlines. Men vi är bara människor! Vi vill vara medvetna om det och påminna varandra om att prioritera vår hälsa. När vi har stand-ups och möten påminner vi varandra om att ta raster, ta en promenad och praktisera medkänsla bland annat. 

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.