Borg Owilli ger medarbetarna verktyg för att hantera byråbranschens utmaningar

Borg Owilli, den snabbväxande contentbyrån som år 2020 mottog Dagens Industris prestigefulla entreprenörsutmärkelse Di Gasell, inleder nu ett samarbete med BlueCall. Julia Goossens, HR partner på Borg Owilli, menar att medarbetarna är bolagets prioritet och genom att ge dem verktyg för att bli den bästa versionen av sig själva kommer de också ha energin och viljan att prestera på topp.

“Det viktigaste för oss är att skapa ett arbetsklimat där man är trygg i att det finns stöd att tillgå vid behov, och att man känner att företaget bryr sig, på riktigt. Vi tror på att sänka trösklarna till att jobba proaktivt med sin personliga utveckling och hälsa. Man tjänar mycket på att börja ”i tid” och skaffa sig verktyg för att hantera stress, förändringar eller andra jobbiga känslor och situationer i såväl privat- som arbetslivet.” Säger Julia Goossens. 

Caroline Rödén, VD på BlueCall välkomnar samarbetet med Borg Owilli och menar att detta är extra viktigt nu under pandemin när vi behövt anpassa oss efter nya sätt att jobba. 

“Det är glädjande att en av de mest snabbväxande och nytänkande byråerna även visar vägen i branschen genom att prioritera sina medarbetares välmående. Utmaningarna i samhället kring stress och psykisk ohälsa har ökat det senaste året och det är inte lätt att som chef förstå hur medarbetarna mår innerst inne, man vill inte berätta allt för sin chef. Att erbjuda sina medarbetare stöd i form av personlig coaching samt digitala verktyg kommer att gynna både företaget och individerna.”

Julia Goossens upplever att utmaningen i media- och kommunikationsbranschen är att det generellt är en bransch med snabbt tempo och högt ställda leveranskrav. 

“I de flesta fall är branschens tempo och krav mycket utvecklande rent kompetensmässigt, men alla mår bra av att få vägledning i hur man hanterar den här typen av prestationskrav på ett så framgångsrikt sätt som möjligt.” 

Julia fortsätter avslutningsvis: “Bluecall erbjuder en lättillgänglig och smart lösning i sin app där tröskeln för att söka stöd och vägledning sänks, även för individer som kanske inte hade sökt hjälp i den klassiska ”terapeut-stolen”. Efter att ha undersökt möjliga samarbetspartners kunde vi snabbt konstatera att BlueCall var det bästa alternativet för oss. Vi gillar att fokus ligger på att arbeta proaktivt med den mentala hälsan.”

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om BlueCall och vikten av att jobba proaktivt med psykisk hälsa är du välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med oss och få hjälp med att:

✨ Jobba mer proaktivt med medarbetarnas välmående.
✨ Ge bättre och tidigare mentalt stöd till medarbetarna.
✨ Få medarbetarna att känna att man verkligen bryr sig om dem.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.