Byggmax i samarbete med BlueCall för att skapa hållbara medarbetare

Byggmax är ett av Sveriges mest välkända varumärken och hållbarhet har länge varit en högt prioriterad fråga för ledningen. Nu breddar företaget sin fokus på hållbarhet genom att lägga ännu större vikt vid hållbarhet för personalen. I tider där stress och ohälsa är ett växande samhällsproblem satsar Byggmax på förebyggande åtgärder i form av samtalsstöd för sina medarbetare genom BlueCall.

“Vi är glada att kunna erbjuda vår personal, där huvudkontoret och butikschefer är först ut, ett enkelt och smidigt sätt att kunna få hjälp att hantera situationer som uppstår både i privatlivet och arbetslivet. Oavsett om det handlar om stress, livspusslet eller relationer kan våra medarbetare nu få vägledning av BlueCalls samtalsterapeuter”. Säger Pethra Fölstad, HR-chef på Byggmax

“Vi är imponerade över Byggmax proaktiva tänk och är stolta att få vara en partner i att kunna förebygga stress och psykisk ohälsa hos deras medarbetare. I och med att samtalsstödet via BlueCall är både anonymt och digitalt sänker vi trösklarna för att fler medarbetare ska våga och vilja ta tag i sin situation i ett tidigt skede”. Säger Caroline Rödén, VD på BlueCall. 

BlueCall erbjuder även chefsstöd via appen för att kunna ge vägledning inom svåra ledarskapsfrågor. Fokus är på att stärka chefen i sin roll och att denne återfår tron på den egna förmågan att kunna hantera situationen. Tillsammans med terapeuten läggs en handlingsplan för att uppnå bättre resultat i sitt ledarskap. 

“Som chef stöter man dagligen på utmaningar och ibland kan man behöva stöd och tips för att skapa en stressfri och god arbetsmiljö för sina medarbetare. Vi vill ge våra platschefer en effektiv kanal för vägledning och coaching i rollen som ledare, och BlueCalls digitala lösning för samtalsstöd känns som en riktigt bra match för oss”. Avslutar Petra

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.