Fredagsintervju med Felix Rödén

Felix är en glad kille i 20-årsåldern som älskar att vara med sina kompisar och på vardagarna jobbar han med marknadsföring på UBER.  Han tycker UBER är ett väldigt roligt företag att jobba på med nya utmaningar varje dag.

Vad gör du när du inte känner dig på topp?

När jag inte känner mig på topp brukar jag oftast höra av mig till en kompis eller prata med min familj. Annars kan det också vara väldigt skönt att få gråta ut ibland. Då känner man sig mycket bättre efteråt.

En vecka innan jag fyllde 18 år gick min mamma väldigt hastigt bort. Det har lärt mig ganska mycket om sorg och hur jag ska hantera det. Sorg är så individuellt och det finns aldrig någon som kan säga hur du ska bete dig i ditt sorgearbete.  Det finns olika typer utav sorg och du ska aldrig skämmas över hur du mår och känner.

Vilka är dina bästa tips till att må bättre?

Att umgås med personer du kan vara dig själv med och göra saker du mår bra utav lättar verkligen upp ens humör. Försök även att röra på dig, en promenad ute i friska luften kan göra underverk!

Varför är det viktigt att prata om hur man mår?

För mig har jag alltid känt en lättnad efter jag har pratat om hur jag mår, det känns nästan som man lyfter locket för att släppa ut alla oroligheter, man kan sätta fingret på vad som faktiskt oroar en. Självklart är det kanske inte helt lätt men att försöka är iallafall ett steg på vägen. I mitt fall med min mammas bortgång så har sorgen varit randig, det vill säga att den kommer och går. Ibland kan man må helt okej medan nästa dag är mycket tuffare. I de tuffa perioderna har samtal och att gråta ut hjälpt mig oerhört mycket.

Varför skulle du rekommendera BlueCall?

Eftersom ett samtal där någon faktiskt lyssnar på en endast är två knapptryck bort.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.