Fredagsintervju med Zinat Pirzadeh

Kim Jansson / 21 December 2017

Zinat Pirzadeh har ett stort hjärta och många talanger och är en av Sveriges mest populära komiker. Hon är även ambassadör för Sucide zero som precis om vi jobbar för psykisk hälsa. Stöd dem nu i jul genom att bli månadsgivare via hemsidan. http://suicidezero.se/stod-oss

Zinat Pirzadeh

Vad gör du när du inte känner dig på topp?

Jag accepterar att man inte alltid mår på topp och tar mig igenom den känslan! Vet av erfarenhet att alla känslor förändras och att det snart dyker upp nya!  Det är högst mänskligt att må pest då och då.

Vilka är dina bästa tips till att må bättre?

Se till att vila, det är lätt att blanda ihop trötthet med depression, ät D-vitamin, umgås med vänner när du hinner, ha minst en dag i månaden som är din alldeles egen latdag utan några som helst måsten. Och har du någon liten djurkompis så är det ofta en fin tröst också.

Varför är det viktigt att prata om hur man mår?

Det är viktigt att kunna prata med andra för annars känner man sig väldigt ensam och till slut oönskad. Och det är minst lika viktigt att fråga hur andra mår också. Vi behöver varandra.

Har du några erfarenheter?

Visst har jag egna erfarenheter av detta, och jag är så tacksam för mina vänner som ihärdigt hörde av sig och tog med mig ut när jag bara ville gömma mig under täcket.

Varför skulle du rekommendera BlueCall?

Jag rekommenderar Blue Call av hela mitt hjärta till alla som behöver stöd, och någon att prata med.

Zinat Pirzadeh

Fredagsintervju med Zinat Pirzadeh

Vad gör du när du inte känner dig på topp?

Jag accepterar att man inte alltid mår på topp och tar mig igenom den känslan! Vet av erfarenhet att alla känslor förändras och att det snart dyker upp nya!  Det är högst mänskligt att må pest då och då.

Vilka är dina bästa tips till att må bättre?

Se till att vila, det är lätt att blanda ihop trötthet med depression, ät D-vitamin, umgås med vänner när du hinner, ha minst en dag i månaden som är din alldeles egen latdag utan några som helst måsten. Och har du någon liten djurkompis så är det ofta en fin tröst också.

Varför är det viktigt att prata om hur man mår?

Det är viktigt att kunna prata med andra för annars känner man sig väldigt ensam och till slut oönskad. Och det är minst lika viktigt att fråga hur andra mår också. Vi behöver varandra.

Har du några erfarenheter?

Visst har jag egna erfarenheter av detta, och jag är så tacksam för mina vänner som ihärdigt hörde av sig och tog med mig ut när jag bara ville gömma mig under täcket.

Varför skulle du rekommendera BlueCall?

Jag rekommenderar Blue Call av hela mitt hjärta till alla som behöver stöd, och någon att prata med.

Trackback from your site.

BlueCall Logo blue
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluecallapp.client
https://itunes.apple.com/se/app/bluecall/id1066192212?mt=8