Fredagsintervju med Henrik Ståhle

Henrik Ståle är en härlig och driven kille som älskar att kitesurfa och åka skidor. Just nu är han med och startar ett bolag som heter Yomento och de utvecklar en app för att träna framtidens ledare. De tycker att ledarskap är någonting man tränar bäst i vardagen. Därför har de skapat en digital Personlig Tränare som ger varje ledare ett skräddarsytt träningsprogram för att kunna utveckla sina ledarbeteenden på jobbet.

Vad gör du när du inte känner dig på topp? Vad motiverar dig?

Det beror lite på vad saken gäller. Men jag försöker först förstå varför jag inte är på topp. Det hjälper mig att få perspektiv och kunna se mig själv utifrån.

I den processen tar jag gärna hjälp från folk i min närhet som känner mig och kan hjälpa mig att få perspektiv på situationen. Därefter jobbar jag väldigt mycket med positiva tankar och

klappar mig själv på axeln lite extra. Jag lyssnar även på glad musik och lägger lite extra tid på att träna och aktiviteter som ger mig positiv energi.

Vilka är dina bästa tips till att må bättre?

Släpp alla måsten för ett tag, eller i alla fall dra ner på dem.
Planera in något kul som du får energi av och kan längta efter.
Hör av dig till den där vännen som får dig att skratta.
Ibland kan det till och med vara bra att infinna sig i att man inte mår bra. Acceptera det, för att det är okej att inte alltid må jättebra. Det kan ge en lugnande känsla för mig i alla fall.

Varför är det viktigt att prata om hur man mår?

Jag tror det är viktigt av två anledningar. För det första tror jag att det kan inge trygghet och lugn för att man inte blir ensam med sina känslor. Det andra är för att få nya perspektiv på situationen. Jag tror jag aldrig varit med om att jag mått sämre efter att ha pratat ut för någon.

Varför skulle du rekommendera BlueCall?

Vi alla är människor och oavsett vad man kan gå igenom i livet så behövs alltid en plats där man kan få prata ut. Tillgängligheten med BlueCall tror jag gör det enklare för personer att faktiskt prata ut.

Därför är det här klockrent.

Något att tillägga?

Ge dig själv high-five lite oftare.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.