Funktionen för ”aktiviteter” i appen har blivit bättre!

Vad är nytt för användare?

I BlueCall-Appen kan du nu markera dina favoritaktiviteter, påbörja och avsluta en aktivitet, registrera vilken effekt aktiviteten hade på ditt mående och, sist men inte minst, se vilka aktiviteter du genomfört! 🎉

Vad ger det här för mervärde?

Spara aktiviteter ❤️

Genom att markera en aktivitet som favorit är det enklare att gå tillbaka till och hitta en aktivitet som du var intresserad av att göra eller som du tyckte om och vill göra igen! Vi har många aktiviteter i appen, det här gör att du slipper ödsla tid på att leta.

Följ dina framsteg ✅

När du avslutar en aktivitet sparas den under ”All historik” i huvudmenyn, på samma ställe där du också kan se dina genomförda check-ins och anteckningar. På så vis, kan du följa dina framsteg och se vad du har gjort över tid.

Kom ihåg & se mönster 😊

Alla digitala verktyg i appen finns för att du ska må bättre! När du har genomfört en aktivitet vill vi att du ska kunna registrera om den hade en positiv eller negativ inverkan på ditt mående. Det gör det lättare för dig att hitta den aktivitet som fungerar bäst för dig och ditt välmående.

Har ni redan BlueCall på din arbetsplats?

Kolla din inkorg

Se över din email, Slack eller intranät för mer information om hur du kan komma igång med BlueCall.

Ta kontakt med HR

Hör av dig till din HR eller din chef för att få information om hur ni använder er av BlueCall i er organisation.

Hör av dig till BlueCall

Hör av dig till vår support genom att klicka på chatt-ikonen här under (högra hörnet av sidan) så hjälper vi dig så snart vi kan.

Har ni inte BlueCall på er arbetsplats ännu?

Hänvisa ditt företag till BlueCall

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.