Leksands Sparbank ger tillbaka till medarbetarna tillsammans med BlueCall

Leksands Sparbank är en fristående sparbank som grundades 1870. Banken är ingen vanlig bank, utan all vinst går till initiativ och investeringar som stärker bygden. Nu vill sparbanken stärka även sina medarbetare, och har därför ingått ett samarbete med BlueCall, där alla medarbetare får tillgång till anonyma samtal med terapeuter via appen.

“BlueCall är en positiv förmån som stärker oss som arbetsgivare. I ett samhälle där psykisk ohälsa ökar är det viktigt för oss att ta vårt ansvar och fokusera på att skapa hållbara medarbetare”. Säger Linda Gudmundsson, HR-chef på Leksands Sparbank.

“Det är otroligt kul att få arbeta med kunder som ger tillbaka till samhället men även till sina medarbetare. Vi ser att det blir en allt vanligare trend att ta sitt ansvar. Vi ser fram emot att kunna förebygga psykisk ohälsa tillsammans med Leksands Sparbank”. Säger Caroline Rödén, VD på BlueCall. 

Att arbeta med förmåner för medarbetarna är en självklarhet för Leksands Sparbank. BlueCall fungerar som ett komplement till företagshälsovården genom att finnas till i tidigare skeden.

“Man ska inte behöva bli sjuk för att få tillgång till coachande samtal. Vi vill att våra medarbetare i tidiga skeden oavsett situation ska få hjälp att öka sitt välmående.” Avslutar Linda Gudmundsson på Leksands Sparbank.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.