LIVSPUSSLET

Att få ihop livspusslet är inte alltid enkelt. Det handlar inte alltid om hur man prioriterar utan också om att våga plocka bort saker från schemat för att orka med. Det är då vi måste lära oss att tacka nej till sådant som kanske hade varit kul att få vara med på. För tillsammans blir alla dessa småsaker till slut många och kanske för mycket.

Vill du hitta balans mellan arbeta och privatliv? 

Att få ihop livspusslet är inte alltid enkelt. Ibland behövs någon som hejar på, när motivationen sviktar. Ett första steg är att förstå i vilka situationer livspusslet inte går ihop. Det är först då du kan veta vad du kan göra annorlunda för att få tid för återhämtning och hitta en mer balanserad vardag. Oftast handlar det om hur du kan prioritera annorlunda och framförallt våga plocka bort saker från schemat för att skapa rimliga mål om vad du kan klara av under en dag. Du kanske tycker det känns svårt att tacka nej till roliga saker men ibland är det just det som krävs.

Hur vet jag om jag behöver hjälp att hantera livspusslet?

  • Du har svårt att komma ner i varv
  • Du är stressad och irriterad
  • Du känner dig ofta trött och otillräcklig

Hur kan BlueCall hjälpa mig?

BlueCalls specialutbildade samtalsterapeuter ger dig konkreta verktyg och en tydlig handlingsplan för hur du kan skapa balans mellan arbetsliv och privatliv. Ni går igenom hur din vardag ser ut så att ni tillsammans kan sätta upp rimliga mål, som du faktiskt kan nå. Kanske har du redan försökt med en handlingsplan på egen hand men tappat motivationen? Samtalsterapeuten motiverar dig så att du kan skapa långsiktig positiv förändring och få balans i din vardag.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.