Maj är ”Mental Health Awareness Month”

Maj markerar månaden för mental hälsa, en månad att kavla upp ärmarna och adressera, uppmärksamma, och med det, minska stigmat kring mental ohälsa.

På BlueCall gör vi detta 365 dagar om året.

BlueCall Stress Test

Hur vet du om din stressnivå är ohälsosam?

Alla är vi stressade ibland, men det är när stressen blir långvarig och du inte får tillräckligt med återhämtning som den kan bli skadlig för dig. 

För att uppmärksamma månaden för mental hälsa erbjuder vi nu vårt stresstest helt gratis, för att du ska få koll på dina stressnivåer.

När blir stressnivån i en organisation eller ett team ohälsosam?

Många som jobbar med HR kämpar just nu med den här typen av frågor. Under maj bjuder vi därför på ett skräddarsytt stresstest för hela organisationen till alla nya kunder!

Testet hjälper dig som personalansvarig att få insikter och säkerställa att psykisk ohälsa förebyggs. Vår psykologiavdelning sammanställer ert resultat och ger er verktyg för hur vi kan jobba vidare för att förbättra välmåendet bland medarbetarna.

För att ta del av erbjudandet, klicka nedan och fyll i formuläret.

Nyfiken på hur BlueCall kan hjälpa just din organisation?

Ta första steget till att skapa hållbara medarbetare och boka in ett möte med en av våra representanter redan idag! Vårt vänliga team är här för att besvara alla dina frågor. Tillsammans kan vi utforma en helhetslösning som passar just din organisations behov.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.