NEDSTÄMDHET

Känner du att allt suger och att allt känns lite hopplöst? Du är inte ensam!

Vill du komma ur din nedstämdhet och få tillbaka energin? 


Känner du att allt suger och att allt känns lite hopplöst? Du är inte ensam! Då och då stöter vi alla på motgångar som känns tuffa och då känner vi oss nere och tappar energin till att hitta på saker, speciellt om det sker på flera områden samtidigt. Att ta tag i sin situationen i tidigt skede minskar risken för att utveckla en långvarig depression som kräver vård och behandling.

Hur vet jag om jag behöver hjälp för min nedstämdhet?

  • Du tappar lusten att göra saker du brukade tycka om
  • Du känner dig lättirriterad, även på nära och kära
  • Du känner att det är svårt att koncentrera dig och har ingen ork

Hur kan BlueCall hjälpa mig?

BlueCalls specialutbildade samtalsterapeuter ger dig konkreta verktyg för hur du kan hantera din nedstämdhet och återfå energin. Att hitta motivation för att komma ur en period av nedstämdhet är inte alltid så lätt och här kan samtalsterapeuten hjälpa dig. Du får konkreta verktyg för att återfå tron på din egen förmåga och få tillbaka energi så du kan ha roligt igen.  

Om du känner dig nedstämd och orkeslös varje dag under mer än två veckor samt har tappat lusten till saker du vanligtvis brukar tycka om att göra, kan du ha blivit deprimerad. Då kan BlueCall tyvärr inte hjälpa dig och vi rekommenderar att du kontaktar din närmaste vårdcentral så att du kan få den vård och behandling du behöver.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.