Nyhet! – Ökade insikter för HR & chefer

Vad är nytt för HR?

Med vår nya release kan ni som HR nu få insikter gällande era anställdas mående-mönster och vilket som är det mest vanliga humöret – positivt som negativt!

Fördelar för HR

Ökade insikter

Genom att fånga upp hur era anställdas mående skiftar och noterar mönster, kan vi ta er organisations puls på ett naturligt sätt. Den här rapporten ger er på så vis insikter om hur era medarbetare verkligen mår, och hur deras mående förändras över tid.

Agera

Vår Leg. Psykolog kommer tillsammans med våra Customer Success Managers kunna skräddarsy en action plan för hur ni kan agera på era anställdas mående-mönster och göra positiva förändringar.

HR FAQ

  • Vi använder oss redan av en pulsmätning, varför behöver vi BlueCall? – BlueCall’s verktyg är ett bra komplement till er nuvarande pulsmätning.
    • Pulsmätare ger oftast HR / chefer Befintliga pulsmätningsverktyg, hjälper HR/chefer att ta medarbetarnas ”puls” vid en viss tidpunkt och inom ett visst ämne. Men mående och känslor kan förändras ganska mycket bara under en dag.
    • Med BlueCall kan era anställda ange hur de mår och känner i stunden. Detta ger er en djupare förståelse för vad som kollektivt påverkar din organisation, på ett organiskt sätt, under veckan / månaden.

Kommer snart!

Ännu mer insiktsfulla rapporter som visar vad som har påverkat era anställdas humör, positivt och negativt. Och mycket mer!

Nyfiken på hur BlueCall kan hjälpa er organisation?

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.