Nyheter och inspiration

Läs senaste nytt från oss och våra kunder samt få tips och råd för att hitta balansen i din vardag.

Läs artikeln: Linguacom lyfter taket i branschen

Linguacom lyfter taket i branschen

Linguacom är översättningsbyrån som sätter värde på dialog, samarbete och kvalitet. För Linguacom är det viktigt att ha ett långsiktigt och hållbart tänk kring det mentala välbefinnandet på arbetsplatsen, och inte bara göra punktinsatser. Målet är att eftersträva en god psykisk hälsa för såväl anställda som de frilansande tolkarna.

Läs artikeln: Semantix equips managers & employees with BlueCall to increase mental well-being

Semantix equips managers & employees with BlueCall to increase mental well-being

Semantix is the largest language service provider and translation agency in the Nordics. Their vision is to make people and businesses shine, which also translates to their employees. Agnes Silvergran, HR Business Partner at Semantix wants to enable the employees to reach their full potential and work proactively with mental well-being in the workplace. To reach this, they have now initiated a collaboration with BlueCall.

Läs artikeln: Care of Carl cares – investerar i verktyg för medarbetarnas mentala hälsa

Care of Carl cares – investerar i verktyg för medarbetarnas mentala hälsa

Care of Carl är webbutiken för herrmode där omsorg, care, är ledordet som genomsyrar allt från tillverkning och kundkontakter till ledarskap och medarbetarskap. Personalen är den viktigaste tillgången för Care of Carl som nu samarbetar med BlueCall för att ge medarbetarna och cheferna stöd i vardagen, särskilt nu under krisen som för många inneburit långvarigt hemarbete.

Läs artikeln: Pophouse Entertainment Group tar ansvar som arbetsgivare: ger medarbetarna stöd via BlueCall

Pophouse Entertainment Group tar ansvar som arbetsgivare: ger medarbetarna stöd via BlueCall

Pophouse Entertainment Group, företaget med starka varumärken som ABBA The Museum, Cirkus, Hasselbacken och Space, inleder nu ett samarbete med BlueCall. Johanna Nordin, HR Business Partner på Pophouse Entertainment Group berättar att målet är att arbeta systematiskt och holistiskt med den mentala hälsan, för att skapa goda förutsättningar för att alla medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och privatliv.

Läs artikeln: Borg Owilli ger medarbetarna verktyg för att hantera byråbranschens utmaningar

Borg Owilli ger medarbetarna verktyg för att hantera byråbranschens utmaningar

Borg Owilli, den snabbväxande contentbyrån som år 2020 mottog Dagens Industris prestigefulla entreprenörsutmärkelse Di Gasell, inleder nu ett samarbete med BlueCall. Julia Goossens, HR partner på Borg Owilli, menar att medarbetarna är bolagets prioritet och genom att ge dem verktyg för att bli den bästa versionen av sig själva kommer de också ha energin och viljan att prestera på topp.

Läs artikeln: Caroline Olofsson är en av våra fantastiska terapeuter!

Caroline Olofsson är en av våra fantastiska terapeuter!

Caroline Olofsson är socionom och terapeut på BlueCall. Hon har en bakgrund inom socialpsykiatrin och jobbar nu som skolkurator. Caroline är särskilt kunnig inom utmattningssyndrom och hur tankar, känslor och beteende hänger ihop och påverkar oss. Hos BlueCall hjälper hon användare att blir trygga i sig själva och att hitta en väg framåt. I den här intervjun berättar Caroline om sitt arbete på BlueCall och ger sina bästa tips på hur vi tar oss igenom pandemin och resten av den mörka vintern.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.