RELATIONER

Goda relationer är det viktigaste vi har i livet. Människan är ett flockdjur varför vi dras till att vara tillsammans med andra.

Vill du bättre hantera relationer och lösa relationsproblem?

Goda relationer är det viktigaste vi har i livet. Människan är ett flockdjur varför vi dras till att vara tillsammans med andra. Tillit och sociala relationer har positiv inverkan på din hälsa. Men då och då går man igenom motgångar i relationer och då orsakas relationsproblem. Orsaken kan vara många men alla upplever det ibland. Relationsproblem kan uppstå i relation till din familj, partner, syskon, kollega eller vän. Ibland är det svårt att se situationen utifrån då vi tenderar att ofta se situationen från vårt eget perspektiv. Då är det svårt att komma fram till en kompromiss och lösning och se vad man själv kan göra för att förbättra situationen.

Hur vet jag om jag behöver hjälp med min relation?

  • Du blir konflikträdd och vågar inte att ta upp problem och saker du mår dåligt över i din relation
  • Du drar dig undan från relationen och prioriterar annat
  • Du känner dig missförstådd och är lättirriterad. Minsta lilla grej kan få dig att gå i taket

Hur kan BlueCall hjälpa mig?

BlueCalls specialutbildade samtalsterapeuter ger dig en mer objektiv syn på situationen så du kan hantera den på bästa sätt. Att se din egen roll och vad du själv kan göra för att förbättra relationen är inte alltid så enkelt. Då kan samtalsterapeuten ge dig verktyg så att du vågar berätta hur du innerst inne känner och uttrycka vad du behöver i relationen. På så vis kommer du lättare kunna kommunicera vad du önskar mindre och mer av i relationen. Då ökar dina förutsättningar för att skapa en mer balanserad relation.

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.