Specialutbildade samtalsterapeuter

Med oss är du helt trygg

Specialutbildade samtalsterapeuter - Med oss är du helt trygg

Samtalsterapeuterna är exklusivt utvalda för att du ska känna dig helt trygg.

Samtalsterapeuten leder dig som användare genom hela samtalet och ger konkreta verktyg så att du kan uppnå positiv förändring i just din situation.

Alla samtalsterapeuter har fullgjort examen som psykolog, socionom, psykoterapeut eller steg-1 i psykoterapi samt läkare. Samtliga har lång erfarenhet av att ge terapeutiska samtal.

De har även genomgått en gedigen antagningsprocess med introducerande verktyg inom den evidensbaserade samtalsmetoden Motiverande samtal (MI) samt Compassionfokuserad terapi (CFT).

Lär känna

Våra samtalsterapeuter

Inger

Inger

Legitimerad psykolog och terapeut med över 30 års erfarenhet av att hjälpa till med många typer av problem. Inger tror på individen, hon vill ge dig konkreta verktyg så du kan skapa positiv förändring i just din situation.

Elisabeth

Elisabeth

Socionom med lång erfarenhet av att ge terapeutiska samtal. Elisabeth kan hjälpa dig för problem som t.ex. sömnproblematik, relationsproblematik eller kanske relationen till dig själv.

Anna

Anna

Steg-1 utbildad terapeut och beteendevetare med lång erfarenhet av att ge terapeutiska samtal. Anna kan hjälpa dig som vill få bättre självkänsla och skapa nya rutiner för att uppnå positiv förändring i just din situation.

Ida

Ida

Socionom med lång erfarenhet av att ge stödsamtal för både unga och vuxna. Ida hjälper dig att få bättre sömnrutiner, få bukt med vardagsstressen eller relationen till dig själv.

Motiverande samtal

Motiverande samtal (MI) är en evidensbaserad samtalsmetod där grundtanken är att återfå tron på din egen förmåga. Genom aktivt lyssnande får du utrymme att själv reflektera över din egen situation och hitta fram till egna svar för att uppnå motivation till positiv förändring.

Compassionfokuserad terapi

Compassionfokuserad terapi grundar sig i att du får redskap för att öka din självmedkänsla och bygga upp en inre trygghet. Samtalsterapeuten guidar dig framåt så du kan ta hand om dina tankar och känslor för att skapa långsiktig positiv förändring.

på BlueCall

Hjälper vi dig som upplever
 • Stress
 • Sömnproblem
 • Relationsproblem
 • Svårt att få ihop vardagspusslet
 • Sviktande självkänsla/självförtroende
 • Ensamhet
 • Prestationsångest
PÅ BLUCALL

Kan vi inte hjälpa dig som har

 • Pågående behandling hos psykolog eller annan kontakt med vården
 • Svår ångest
 • Diagnostiserad depression
 • Diagnos som kräver kontakt med psykiatrisk instans
 • Självskadebeteende
 • Psykotiska besvär
 • Beroendeproblematik

Antagning

Vår målsättning är att bara jobba med de bästa. Därför genomgår alla våra samtalsterapeuter en antagninsprocess för att vi ska kunna garantera bästa kvalitet.

Utbildning

Vi tror att utbildning är nyckeln till kunskap. Därför har alla våra samtalsterpeuter en examen som psykolog, socionom, psykoterapeut, steg-1 i psykoterapi eller läkare samt introducerande verktyg i MI och CFT framtagna av leg. psykologer.

Utvärdering

Vi vet att kontinuerlig uppföljning är viktigt för att bibehålla kvalitet. Därför genomgår våra samtalsterapeuter tester löpande för att garantera dig högsta kvalitet. Du som användare får även betygsätta din samtalsterapeut och lämna ett omdöme.

Så blir du

Samtalsterapeut på BlueCall

Så blir du - Samtalsterapeut på BlueCall

Vi letar alltid efter engagerade samtalsterapeuter som tillsammans med oss vill hjälpa fler att få någon att prata med och skapa positiv förändring. Skicka gärna in en ansökan så hör vi av oss med mer information!

Bli matchad med en samtalsterapeut!

Hitta din samtalsterapeut

Kom igång!

BlueCall Logo blue
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluecallapp.client
https://itunes.apple.com/se/app/bluecall/id1066192212?mt=8