Professionella samtalsterapeuter

BlueCalls samtalsterapeuter har alla lång erfarenhet av samtal och coaching. Alla våra terapeuter har en högskoleexamen i ett människovårdande yrke, som socionom, sjuksköterska eller legitimerad psykoterapeut. Alla har dessutom en grundläggande psykoterapiutbildning och är utbildade i motiverande samtal.

På BlueCall har alla tystnadsplikt.

Varje användare matchas med en terapeut utefter önskemål och arbetar tillsammans med terapeuten fram en handlingsplan passande för individens situation. Inga problem är för små för BlueCall.

96%

Av användarna tycker våra samtalsterapeuter gör ett bra jobb

77%

Upplever att hjälpen de får är värdefull i hög utsträckning

73%

Av våra användare anser att de får rätt verktyg för hantera sina utmaningar

”Jag kan hjälpa dig som vill få ett nytt synsätt på just din livssituation, oavsett om det handlar om privatlivet eller arbetslivet. Vi gör det här tillsammans!”

Karin, Socionom, BlueCall

”Min roll är att hjälpa dig se på situationer med ett nytt perspektiv, oavsett om det handlar om relationen till sig själv, din partner, kollegor, vänner eller familj.”

Kristin, Leg. psykoterapeut, BlueCall

”Jag vill fokusera på gränssättning, balans i vardagen, sömn och återhämtning. Jag kommer hjälpa dig att hitta fram till en långsiktig lösning på din situation!”

Åsa, Steg-1 utbildad terapeut, BlueCall

”Jag kan hjälpa dig att hitta långsiktiga lösningar i just din unika situation. Du får verktyg att sortera tankar och känslor och leva det liv du vill leva.”

Mathias, Steg-1 utbildad terapeut, BlueCall

Psykologiavdelningen leds av psykolog Milla Leskinen

Milla är legitimerad psykolog och Head of Psychology på BlueCall. Hon har en master i psykologi från Uppsala Universitet och har tidigare bland annat arbetat med att behandla vuxna med depression och ångest med KBT inom specialistpsykiatrin. Psykologiavdelningen ser till att:

  • Allt innehåll i appen och i föreläsningar är baserat på vetenskap
  • Att vi endast erbjuder evidensbaserade samtalsmetoder
  • Säkerställer kvalitet och säkerhet för användare i appen

Vår process

Utbildning

Samtliga samtalsterapeuter har en högskoleexamen i ett människovårdande yrke och har en grundläggande psykoterapiutbildning samt en utbildning i motiverande samtal. Alla våra terapeuter genomgår en intern utbildning hos oss.

Antagning

Vår målsättning är att bara jobba med de bästa samtalsterapeuterna. Därför är vi noga med vilka vi väljer att samarbeta med, för att säkerställa att användaren får det bästa stödet.

Utvärdering

Kontinuerlig uppföljning är viktigt för att säkerställa kvalitet. Vi mäter effekten av samtalen löpande. Du som användare får även betygsätta din samtalsterapeut.

Klok, inlyssnande, empatisk. Hjälper en att lyssna på sig själv och finna de beslut och tankar som är sanna mot sig själv. 

Anonym Användare

Klok kvinna med liknande erfarenheter som mig och som kunde råda efter många års utövande.

Anonym Användare

Im very happy to have my first session with Jess G. She is truly understanding and gives the right questions to seek deep inside. 

Anonym Användare

Så blir du samtalsterapeut på BlueCall

Vi letar alltid efter engagerade samtalsterapeuter som tillsammans med oss vill hjälpa fler att få någon att prata med och skapa positiv förändring. Skicka gärna in en ansökan så hör vi av oss med mer information!

Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.